باید
بدانید که سالن (تالار) یک رستوران در واقع اتاق غذا خوری مشتریان است و
باید به تعداد کافی و حتی اضافی میز و صندلی در سالن باشد .از برخی اغذیه
فروشی ها بدلیل کمی جا و یا نوع غذایی که ارائه می شود و غذای سرپایی است
می توان پیشخوانی را با صندلی و یا بدون صندلی جهت مشتریانی و یا آنهائیکه
عجله دارند در نظر گرفت .
در رستوران ها با غذا های خاص فضاهای مورد نیاز بسیار متغیر است ممکن است
آشپزی نمایشی یک محوطه مخصوص و بخش های تزیینی خاص مورد نیاز باشد قسمت سرو
غذا برای یک آشپز خانه رستوران با یک پیشخوان بهتر است بین قسمت آماده
سازی و اتاق غذا خوری قرار گیرد.
طراحی رستوران
پلان طبقات با امکانات کامل و مبلمان
تعداد 2 برش
سایت پلان
بام
تعداد 4 رندر خارجی با کیفیت